منتديات حدوته
يَا زَائِر المُنتَدى إِليكْ تَحيه مَحفُوفَة بِالعِطْر وَالوَردْ النَدِي ..
إذَا أردْتْ مسَرتِي صل عَلى خَيرِ الأنَامِ مُحمدِ..
(¯`·´¯).·´♥️
`·.,(¯`·´¯)
(¯`·´¯).·´
`♥️.


عزيزي الزائر/عزيزتي الزائره يرجى التكرم بتسجيل الدوخول إذا كنت عضو معنا أو إذا لم تكن عضو وترغب

في الإنضمام الى أسرة المنتدى سنتشرف بتسجيلك

شكرا

إدارة المنتدى
منتديات حدوته
يَا زَائِر المُنتَدى إِليكْ تَحيه مَحفُوفَة بِالعِطْر وَالوَردْ النَدِي ..
إذَا أردْتْ مسَرتِي صل عَلى خَيرِ الأنَامِ مُحمدِ..
(¯`·´¯).·´♥️
`·.,(¯`·´¯)
(¯`·´¯).·´
`♥️.


عزيزي الزائر/عزيزتي الزائره يرجى التكرم بتسجيل الدوخول إذا كنت عضو معنا أو إذا لم تكن عضو وترغب

في الإنضمام الى أسرة المنتدى سنتشرف بتسجيلك

شكرا

إدارة المنتدى
منتديات حدوته
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  


 

 سكالوب كوردون بلو

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الجوري
مشرف
مشرف
الجوري


عدد المساهمات : 1365
تاريخ التسجيل : 07/12/2011

سكالوب كوردون بلو Empty
مُساهمةموضوع: سكالوب كوردون بلو   سكالوب كوردون بلو Icon_minitime1الأحد 20 يناير - 18:39

سكالوب كوردون بلو



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

سكالوب كوردون بلو
Scallop Cordon Bleu

المقادير
4 صدور دجاج بانيه
... ا بيضه مضاف ليها 2 م ك لبن وملح وفلفل خفيف
جبن شيدر
لانشون دجاج ولو مش بتحبيه ممكن تحطى حبش(رومى مدخن)
بقسماط
1 م ك بودرة بصل او استخدمى مية البصل
4 م ك دقيق
ملح _ فلفل


الطريقه
هتدقى صدور الدجاج بالمطرقه لغاية ما تتفرد معاكى ويكون سمكها متوسط
هتتبليها بالملح والفلفل وبودرة البصل..
هتحطى الحبش او اللانشون على اى طرف من اطراف الفراخ وتحطى عليها الجبنه الشيد وتقفلى عليها الطرف التانى..وتثبتيها بخله
بعد كده هتبطنى الفراخ دى بالدقيقه وبعدين البيض والبقسماط..وسيبيها فى التلاجه حوالى ساعه علشان تمسك نفسها..
اول ما تطلعيها اقليها فى زيت بس مش غزير وبعد ما تطلعيها شيلى منها الخله..

منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سكالوب كوردون بلو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات حدوته :: الْطَبْخ :: أطْبَاقْ رئِيسيه-
انتقل الى: